Sheltere som du kan overnatte i


 Stednavn  Aarhus, BRENDSTRUP SKOV   Type  Shelter 
 GPS-koordinater  N56 11.044 E010 09.701  Pris  Ukendt 
 P-koordinater    Oprettet  2013-01-18 af Lystholm 
 Kilde    Opdateret  2017-04-30 af Lystholm 

Shelteren ligger i udkanten af en ung egebevoksning og direkte op til et åbent areal. Foran shelteren er der en bålplads, hvor den medbragte mad kan tilberedes.

Shelteren er placeret i den østligste ende af Brendstrup Skov, vest for haveforeningen Marienlyst og lige nord for Marienlystparken. Brendstrup Skov er på 83 hektar og består især af tætte bevoksninger med ungskov og spændende åbne græsarealer. Skoven rummer også bakkede områder og flere små vandhuller, hvor der lever forskellige paddearter m.m. Shelteren og bålpladsen er velegnet til forskellige friluftsaktiviteter og som base for udeskoleundervisning og rollespilsarrangementer.
 
Praktiske informationer:
Har du booket en shelter har du automatisk booket den tilhørende bålplads. Du skal selv tage brænde med hjemmefra. Du må gerne samle tørre grene i skovbunden. Der er opsat en enkelt affaldsspand ved shelteren.
Ved overnatning kan shelteren bookes til max. 6 personer. Ved dagsarrangementer kan shelteren bookes til arrangementer med max. 25 deltagere. Ved større arrangementer anbefales det også at booke selve Brenstrup Skov og eventuelt Marienlystparken.
 
Hvordan finder jeg hen til shelteren:
Der er indkørsel til parkering fra Rydevænget med adgang fra Marienlystvej. Følg skovvejen mod vest fra det nordvestligste hjørne af Rydevænget knap 200 m lige frem, Drej herefter skarpt til højre ud på græssletten, hvorfra shelteren ses i udkanten af den unge egebevoksning knap 70 m fremme mod nordvest.

http://friluftslivaarhus.dk/Attributter

Funktioner

Stort Google kort
Retur til oversigten


Book en shelter

Log på med


Log på med Google, Facebook
eller med din Geodating bruger.


Kontakt mig

Denne hjemmeside er udviklet af en naturelsker til naturelskere
Du kan komme i kontakt med mig via formularen HER.


Nyheder


30. juli 2018
Kontakt formularen er blevet ordnet!

7. juli 2017
"Find shelter i nærheden af" og "Hent GPX file" er blevet ordnet.

6. juli 2017
Facebook login er blevet ordnet.

---

Spar 50 kr. ved køb af dit næste webhotel hos one.com