Sheltere som du kan overnatte i


 Stednavn  Aarhus, HØRHAVEN PÅ BAKKEN   Type  Shelter 
 GPS-koordinater  N56 06.770 E010 13.757  Pris  Ukendt 
 P-koordinater N56 06.763 E010 13.583   Oprettet  2013-01-18 af Lystholm 
 Kilde    Opdateret  2018-05-05 af Lystholm 

Denne shelter er ideel til overnatning i det fri, hvor den fine placering sikre en god nats søvn. Der er udsigt over Hørhaven og kig til dagsshelter Hørhaven samt til vandet. Foran shelteren er der en bålplads med grillrist, som giver mulighed for at tilberede sin medbragte mad.
Hørhaven er et åbent overdrev med spredte træer og buske, der ligger tæt ved kysten. Her er gode muligheder for friluftsaktiviteter på det åbne græsareal. Der findes yderligere to shelters med tilhørende bålpladser i området. Fra området er der en trappe, der fører ned til stranden. Hørhaven er et beskyttet naturareal på grund af områdets fine overdrevskarakter.

Praktiske informationer:
Har du booket en shelter har du automatisk booket den tilhørende bålplads. Du skal selv tage brænde med hjemmefra. Du må gerne samle tørre grene i skovbunden. Der er ingen affalds-, vand- eller toiletfaciliteter ved shelteren. I skal selv tage jeres affald med hjem, så husk affaldsposer. Toiletfaciliteter ved p-pladsen v/ DUIs feriekoloni.
Er du i bil er der fine parkeringsmuligheder v/ DUI’s feriekoloni samtidig med at området let kan nås med cykel og bus.
Ved overnatning kan shelteren bookes til max. 8 personer. Ved dagsarrangementer kan shelteren bookes til arrangementer med max. 30 deltagere. Ved dagsarrangementer med mere end 30 deltagere, kan du med fordel også booke Hørhaven i Naturbooking.

Hvordan finder jeg hen til shelteren:
Start ved indgangen til Hørhaven ved p-pladsen ved DUIs feriekoloni Peter Sabroes Minde. Gå ca. 75 meter mod øst forbi bommen og forbi feriekolonien – her forgrener grusvejen sig idet der løber et spor i nordlig retning og et forsætter mod øst. Følg sporet ligeud (i østlig retning). Efter 60 meter drejes til højre (vest). Shelteren ligger ca 15-20 meter fra stien inde i krattet.

Nærmeste adresse er: Ørneredevej 23, 8270 HøjbjergAttributter

Funktioner

Stort Google kort
Retur til oversigten


Book en shelter

Log på med


Log på med Google, Facebook
eller med din Geodating bruger.


Kontakt mig

Denne hjemmeside er udviklet af en naturelsker til naturelskere
Du kan komme i kontakt med mig via formularen HER.


Nyheder


30. juli 2018
Kontakt formularen er blevet ordnet!

7. juli 2017
"Find shelter i nærheden af" og "Hent GPX file" er blevet ordnet.

6. juli 2017
Facebook login er blevet ordnet.

---

Spar 50 kr. ved køb af dit næste webhotel hos one.com