Sheltere som du kan overnatte i


 Stednavn  Hammerbakker Vendsyssel   Type  Shelter 
 GPS-koordinater  N57 07.762 E010 01.850  Pris 
 P-koordinater    Oprettet  2010-07-07 af Team Delo.dk 
 Kilde    Opdateret  2016-07-17 af Lystholm 

Stor og populær shelterplads med plads til flere grupper på samme tid. Flotte og idylliske omgivelser med mange forskellige bær og svampe på de rette årstider.

 

Shelterpladsen ligger i et fantastisk område med rigtig gode vandre- og mountainbikeruter. Der er mulighed for at samle tilbehør til maden i skoven, dette i form af flere slags skovbær og svampe af forskellig art – bl.a. kantareller.

Der er tre forskellige sheltertyper tilknyttet Hammer Bakker. De første to typer ligger på samme område. På dette område findes tørkloset, gammeldags vandpumpe, fire sheltere og to bålpladser. Den ene bålplads med tilhørende bålhus.

De to mindste sheltere på pladsen kan huse ca. fire personer stk, og har desuden skydedør, så det er muligt at lukke helt af under dårligt vejr.
De to andre sheltere er af den mere normale type af store bjælker og med åbning i midten. Disse har plads til ca. otte personer pr. stk.

Afsides og gemt af træer, (ca 50 meter fra de andre sheltere), ligger yderligere en shelterplads. Denne plads består af tre tætbyggede sheltere, der vender ind mod en bålplads med bænke. Der er på denne plads læ uanset vindretning. Af yderligere faciliteter kan nævnes stenovn, bord-/bænkesæt og brændeskur.
Shelterne har lavtliggende bund og højt til loftet, hvilket gør dem meget åbne i forhold til andre sheltere. Der er plads til ca. otte personer i hver shelter.

Shelterpladsen er uanset vejr anbefalelsesværdig. Derudover er den let at finde, og indeholdende mange forskellige faciliteter. Pladsen er derfor et besøg værd for både nybegynderne og det erfarne shelterfolk.

 Attributter

Funktioner

Stort Google kort
Retur til oversigten


Book en shelter

Log på med


Log på med Google, Facebook
eller med din Geodating bruger.


Kontakt mig

Denne hjemmeside er udviklet af en naturelsker til naturelskere
Du kan komme i kontakt med mig via formularen HER.


Nyheder


30. juli 2018
Kontakt formularen er blevet ordnet!

7. juli 2017
"Find shelter i nærheden af" og "Hent GPX file" er blevet ordnet.

6. juli 2017
Facebook login er blevet ordnet.

---

Spar 50 kr. ved køb af dit næste webhotel hos one.com